Távhő konferencia

Emisszió – Távhő Konferencia


Az 53/2017 (X.18.) FM, a 110/2013 (XII.4.) VM és a 2014/314/EU (ErP előírás) rendeletek határértékeiből következő, az előttünk álló években elvégzendő emissziócsökkentési tevékenységek megoldási lehetőségeit mutattuk be februári konferenciánkon. A Novotel Budapest City adott otthont rendezvényünknek – ebben a szállodában is Weishaupt gázégők működnek a kazánokon.

A nap előadója Patrick Liebich, a Max Weishaupt GmbH égő értékesítési igazgatója volt. A nap első részében a Weishaupt tüzelőberendezések és a rövidtűzterek megoldása, a swirlflame-technológia rövid ismertetése hangzott el.
(Információ itt)

A második előadás nagyon részletesen tárgyalta az NOx keletkezésének körülményeit, illetve az azt befolyásoló tényezőket, az új európai, kínai, amerikai és magyar határértékeket majd a nagykazános megoldásokat és a tervezői, üzemeltetői támogatásokat ismertette.
(Információ itt)

A Weishaupt hisz abban, hogy az ismeretek átadása, a legújabb fejlesztések bemutatása a partneri viszony ápolásához tartozik. A jövőben is így lesz: az információt átadni kell, nem eltitkolni.

Az alábbi gombra kattintva megrendelheti a nyomtatott Weishaupt info füzetet az emisszió keletkezéséről és a megfelelő W-égőkről.