III. KN

III. Környezetbarát Nap


A szervezők a rendezvény legfőbb célkitűzéseként fogalmazták meg, hogy minél szélesebb körben megismertessék a környezetbarát minősítéssel rendelkező termékeket és cégeket.
A rendezvényen bemutatkozó előadást tartott a Környezetbarát Termék védjeggyel már régóta rendelkező:

 

Bárczy Környezetvédelmi Kft.,

Citromax Kft.,

Samsung Electronics Magyar Zrt.,

Szelektív Nonprofit Kft.,

Zöldlomb ÖKO Kft.,

RICOH Hungary Kft.,

Alba Ceramica Kft.

Xella Magyarország Kft.

 

A III. Környezetbarát Nap hagyományosan a Weishaupt Hőtechnikai Kft. székhelyén, és a környezetvédelem iránt elkötelezett Kovács Kokó István moderálásával került megrendezésre 2016. június 3-án Biatorbágyon.

A rekordszámú megjelentet Rácz József, a Weishaupt Hőtechnikai Kft. ügyvezetője köszöntötte, majd felkérte dr. Dobi Bálintot, a Földművelésügyi Minisztérium Környezetmegőrzési és Fejlesztési Főosztályának főosztályvezetőjét, hogy a szaktárca nevében köszöntse a III. Környezetbarát Nap résztvevőit.

Barta Géza, a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője adta át a "Környezetbarát Szolgáltatás" védjegyhasználatot igazoló tanúsítványt Dankó Zsoltnak, a Horizont-Tex Kft. ügyvezetőjének. A rendezvény filozófiájához illeszkedve a résztvevők - a Leier Autó Kft. jóvoltából - BMW i3 és i8 elektromos autókkal tesztvezetésen vehettek részt.