Tervezői reggeli Szolnokon

A Weishaupt méltán népszerű Tervezői Reggeli rendezvénysorozatának következő állomása Szolnokon volt. A Hotel Garden Séday Éva képekkel díszített ill. a 2011-ben elhunyt festőnőről elnevezett termében „minden hely elkelt”.

A Weishaupt történetét röviden bemutató előadást két, a hallgatóság szakmai érdeklődéséhez igazított előadás követte. Először Hegyi Gábor (a Weishaupt Kft. műszaki vezetője) foglalta össze a már életbe lépett és életbe lépés előtt álló, a kibocsátásra vonatkozó törvények és rendeletek adta (betartandó) határértékeket. Majd azokat a Weishaupt-megoldásokat mutatta be, melyek teljesítik az (akár 9ppm NOx) előírást.

A második előadó Versits Tamás (a Weishaupt Kft. fűtéstechnika üzletág vezetője) volt. Nem csak a red dot díjas WTC B készülékek kiemelkedő jellemzőit mutatta be, hanem megismertette a hallgatóságot azzal a kivitelezőket segítő Weishaupt-filozófiával, mely az üzembe helyezési és szerelési időszükségletet drasztikusan lerövidíti.

Természetesen nem maradt el a résztvevők által feltett kérdések alapos megválaszolása sem, no meg a mindennapokban szerzett tapasztalatok cseréje.