Referencia Roadshow állomás - Széphő Zrt., Székesfehérvár

A Weishaupt Hőtechnikai Kft. 2018. március 23-án a Székesfehérvári Épületfenntartó és Hőszolgáltató Zrt-nél szervezte a soronkövetkező roadshow rendezvényét, melyre több, mint 40 vendég érkezett.

A rendezvény elején fantasztikus történeti áttekintést nyújtott Koós László ny. üzemvezető, a Széphő előadótermébe ellátogató szakembereknek. A kiemelkedően sikeres 2017-es évet maga mögött tudó Max Weishaupt GmbH termékeit Hegyi Gábor műszaki vezető mutatta be a vendégeknek. Részletesen elemezte az aktuális és legújabb világ-, európai és magyar emissziós előírásokat, és az azokat teljesítő (akár 9 ppm NOx-kibocsátású) Weishaupt tüzelőberendezéseket.

Ezt követően az érdeklődők Romsics László hőtermelési üzemvezető vezetésével a Király sor-i SZÉPHŐ telephelyen működő berendezéseket nézték meg, ahol 1987 óta üzemelnek Weishaupt égők. Majd a Bakony utcai fűtőmű 2017-ben telepített hőtermelőihez látogattak el. Az itt telepített 3db Weishaupt tüzelőberendezés természetesen nem csak elektronikus tüzelőanyag/levegő arányszabályzással rendelkezik, hanem O2- és fordulatszám-szabályzással is. A mintaszerű szerelési, telepítési munkákat a Weishaupt Kft. partnere, a zalaegerszegi New Konstruktív Kft. végezte.

A rendezvény zárásaként a Weishaupt Hőtechnikai Kft. meghívta ebédre a rendezvény résztvevőit Székesfehérvár egyik legismertebb éttermében.

Örülünk, hogy rendezvényeinkre egyre nagyobb az érdeklődés és ezzel hozzájárulhatunk Partnereink elméleti- és szakmai tájékozottságának bővítéséhez.