Weishaupt és EuroSkills – gyártó és verseny

2018. március 28-29-én került megrendezésre a Weishaupt Hőtechnika Kft. telephelyén az EuroSkills 2018 verseny nemzeti döntője.

A versenyt hosszú és nagyon tanulságos előkészítő munka előzte meg. A rendezvény motorja, az MGVE nem csak a verseny helyszínének kialakításában, hanem a magyar piac vezető fűtéstechnikai gyártóinak támogató részvételre való meggyőzésében is hatékony volt.

Szakmai szervezetek is segítették a rendezvényt – igazi, széleskörű szakmai összefogás alakult ki.

Anyagi és tárgynyereményekben sem volt hiány! A nemzeti döntő Miklós Ádám megérdemelt sikerével zárult. Tudása, szakmai alázata, felkészültsége kiemelkedő. A napokban kezdődik a 4 hónapos intenzív felkészítő programja, ahol nem csak elméleti, hanem gyakorlati képzésen kell részt vennie, valóságos gyakorlatokat kell teljesítenie. Cél, hogy profi szakember képviselje hazánkat az Európa Bajnokságon – 2018 szeptember 26. és 28. között Budapesten. Kelet-Európában először Magyarország kapott versenyrendezési jogot!

A Weishaupt Kft. nagyon nagy örömmel vállalt szerepet a nemzeti döntő megszervezésben, megvalósításában, adott helyet a versenyfeladatok elkészítéséhez –a sok dicséret, pozitív visszajelzés megerősítette hitünket a fiatalok jövőjében és a jövő fiataljaiban.