Fűtés A++, hmv-készítés és hűtés – 3 az 1-ben

A Weishaupt legújabb sorozatú split-hőszivattyúi a családi házak ideális hőtechnikai központja.

A különösen csendes kültéri és az egy falikazánnál nem nagyobb beltéri egységből álló hőszivattyú mínusz 20°C külső hőmérsékletig nagy biztonsággal látja el a fűtés és a melegvízkészítés feladatát. A kültéri elem telepíthető falra, a kertbe, a ház körül. A programozható éjszakai üzemmód csökkenti a ventilátor fordulatszámát – a szomszédok nyugalma háborítatlan!

A Weishaupt split-hőszivattyúja szériakivitelben tartalmazza a hűtés funkciót – ez a meleg napok megoldása.

Az 5,5 és 7,7 kW fűtésteljesítményű (A2/W35) berendezések működtethetők egyfázisú hálózatról, háromfázisú betáplálás alkalmazandó a 8,8 és 10,9 kW fűtésteljesítményű (A2/W35) berendezéseknél. Miután COP értékük 3,4 és 3,7 között van, miután Smart-Grid képesek, miután a +10 és +45°C kültéri hőmérséklettartományban hűtésre alkalmasak – mind az újépítés, mind az energetikai korszerűsítés energiatakarékos, gyorsan és egyszerűen szerelhető berendezései.

(A++ : a Weishaupt split-hőszivattyú, a 811/2013-as EU-direktíva szerint megállapított időjárásfüggő helyiségfűtési energiahatékonysága, mind 35°C mind 55°C előremenő hőmérséklet esetében).