25 éves a Weishaupt

A Weishaupt Hőtechnikai Kft. (a Magyarországon 1973 óta jelen lévő Max Weishaupt GmbH leányvállalata) 25. születésnapját üzleti partnerei, vevői és munkatársai körében, a cég székhelyén, Biatorbágyon ünnepelte 2016. június 3-án.

A születésnapi rendezvény a délutáni órákban, gyönyörű időben kezdődött.

Cégünk életének e kiemelkedő jelentőségű eseményét megtisztelte jelenlétével első ügyvezetője Bubics József; Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, Gabriel A. Brennauer, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara ügyvezetője, illetve szakmai életünk számos jelentős kiválósága képviselte a világcégeket és azok magyarországi leányvállalatát, valamint egyetemeket, szakmai szervezeteket, gyártókat és kivitelezőket, tervezőket és üzemeltetőket.

Miután megérkeztek a vendégek, és mindenki elfoglalhatta helyét az asztaloknál, Rácz József ügyvezető beszédében felidézte a kezdeteket és a cég történetét napjainkig. Szólt kiemelkedő jelentőségű Weishaupt-alkalmazásokról, az évek során folyamatosan bővülő Weishaupt termékpaletta újdonságairól. A hallgatóság figyelme érthető volt: többen aktív résztvevői voltak a nagyszerű projekteknek.

Ezután következett Zséda fellépése, akinek csodálatos énekhangja, dalainak sokszínűsége, eleganciája lenyűgözte a közönséget.

A fellépést követte az ünnepi vacsora. Siegfried Weishaupt úr, miután repülője a zord időjárási viszonyok közepette végre landolhatott Budapesten, feleségével, Jutta Weishaupt asszonnyal azonnal Biatorbágyra indult, hogy együtt ünnepelhessen a megjelentekkel.

Weishaupt úr beszédében mesélt a cég - a világ egyik vezető tüzeléstechnikai cégének - filozófiájáról, jelenlegi működéséről, terveiről. Emlékeztetett a már édesapja, a cégalapító Max Weishaupt által vallottra: minden termék olyan jó, amilyen a hozzátartozó háttérszolgáltatás, ezért kiemelt fontosságú a szervizszakemberek folyamatos elméleti és gyakorlati oktatása.

Köszönetet mondott a Magyarországon aktív leányvállalatnak a jó eredményekért, a piaci helytállásért.

Ezt követően érkezett meg a 25. éves évfordulóra készült ünnepi torta, melyet Siegfried Weishaupt úr és felesége vágott meg.

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy velünk ünnepelt ezen a számunkra nagyon különleges eseményen!