Gesztenye Party 2018-ban is: Ünnepi hangulat a Weishauptnál

A Weishaupt - a hagyományokhoz híven - 2018-ban is megtartotta egyik kedvelt rendezvényét, az év végi Gesztenye Party-t. A vendégek a késő délutáni órákban érkeztek, a hideg ellen nagyon jól esett mindenkinek a meleg gesztenye, a különlegesen finom forralt bor és kávé.

Rácz József vendégköszöntőjével és beszédével folytatódott az este. A 2018-as év eseményeit, Weishaupt-rendezvényeit mutatta be, és felidézte az év kiemelkedő jelentőségű projektjeit.

A 2018. október 5-én a Weishauptnál megrendezett III. Épületgépész Diákok Nyílt Napján a kvízjátékot helyesen kitöltők közül, Rácz József ügyvezető húzta ki a szerencsés nyertest Temesi Dávid Attilát, a Verebély László Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulóját, aki a Gesztenye Party keretei között vehette át nyereményét, egy Nespresso kávéfőző gépet.

Az orosz ízek jegyében, különleges töltött pirogok, szendvicsek és desszert várta a megjelenteket, mely a harmadik "állomás" az európai konyhákat meglátogató sorozatban.
Mindeközben a vendégeket Breiner Tamás mentalista szórakoztatta.

A Weishaupt számára a megjelentekkel ünnepi hangulatban együtt töltött néhány óra mindig nagyon fontos - egyben lezárása az eseményekkel teli, sűrű üzleti évnek.