EUREM Energiagazdász képzés 2019

Az alábbi képre kattintva letölthető a teljes információs anyag PDF formátumban,
melyben további linkek találhatóak.

Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, saját és gyermekeink jövője érdekében. A vállalatoknak jelentős energiafelhasználásuk miatt kiemelt szerepük van ezen a területen, mivel fogyasztásuk sok esetben nagyobb, mint egyes országoké.

Mi ehhez a fontos célhoz szeretnénk hatékony segítséget biztosítani, amelynek segítségével nem csupán környezettudatosabbá válhat vállalata, de egyúttal jelentős költségcsökkentést is elérhet.

EUREM Energiagazdász képzés

Energiahatékonyságra hangolva

Az Energiagazdász képzés nemzetközi licenc alapján szervezett komplex energiahatékonysági továbbképzés, amelynek segítségével hatékony és gyors csökkenés érhető el a vállalat energiaköltségeiben. A nemzetközi EUREM EnergyManager képzés több mint egy évtizedes tapasztalata bizonyította, hogy a saját munkatársak képesek a lehető leghatékonyabban felismerni az energiamegtakarítási lehetőségeket.

Az EUREM EnergyManager képzés egy olyan nemzetközi szinten elismert komplex program, amely jelenleg 32 országban fut és világszerte több mint 5000 végzett résztvevővel rendelkezik. Már hazánkban is számos vállalat dolgozik saját Energiagazdásszal.

Miért érdemes részt venni?

Számtalan érv szól amellett, hogy egy vállalat energiagazdászt alkalmazzon. Az eddigi tapasztalatok alapján valamennyi hazai vállalat jelentős megtakarítási potenciállal rendelkezik, csupán a megfelelő szakemberre van szükségük ezen pontok megtalálásához. A költségcsökkentés növeli a vállalat versenyképességét, valamint hozzájárul a klímavédelemhez. Eddigi résztvevőink átlagos éves megtakarítása évi 17.200.000  forint.

Az EUREM program előnyei

• azonnali költségcsökkentő hatás – eddigi résztvevőink átlagosan évente 14 millió forint feletti megtakarítást értek el

• nemzetközileg elismert oklevél egyedi, résztvevőnként sorszámozott EUREM logóval

• nemzetközi networking, kapcsolati tőke – nemzetközi EUREM konferencia és weblap

• interaktív órák, gyakorlatias oktatás – gyakorlati példákkal, valós esettanulmányokkal

• tapasztalatcsere, best practice-k megvitatása a képzés alatt és azt követően egyaránt

• gyakorlati életből érkező, tapasztalt oktatók

További információk a képzésről: www.duihk.hu/eurem

Kurzusindítás: 2019.10.17.