Decemberben a Mikulás Gesztenye Party-val ajándékozta meg a Weishaupt Partnereket

December 6-án a sok éves hagyományokhoz híven a Weishaupt Hőtechnikai Kft. telephelyére vendégek sokasága érkezett, hogy együtt ünnepelhessék az év közös sikereit és koccintsanak a közelgő ünnepekre.  A rendezvényen Rácz József a Weishaupt Hőtechnikai Kft. ügyvezetője köszöntötte a vendégeket és rövid évértékelő beszédében köszönetet mondott az egész éves együttműködésért.

A Weishaupt Hőtechnikai Kft. egyik legsikeresebb rendezvényén az Épületgépész Diákok Nyílt Napján -  mely 2020-ban 6. alkalommal várja majd a szakma tanulóit – a kitöltött quiz játék nyertesének, a Szily Kálmán Műszaki Szakgimnázium, Szakközépiskola tanulójának ünnepélyes keretek között átadta nyereményét, mely a Feldobox egyik izgalmas, kalandos ajándéka volt. Ezúton is gratulálunk és kívánunk kellemes programot és időtöltést!

A köszöntőt és díjátadót követően a vendégeket nemcsak a Gesztenye Party kápráztatta el, hanem mentalista mutatványok szórakoztatták és varázsolták el percről – percre őket.

A gasztro-utazás helyszínét Csehország ‘biztosította’, így a vendégek ízelítőt kaphattak a különlegesen finom sós és édes knédli specialitásokból, majd a rendezvény végén a távozó vendégek egy-egy cseh sört is kaptak ajándékba. Így hazaérve, az autót letéve a knédlik után az ízében utánozhatatlan cseh sör tette felejthetetlenné a gasztroutazás helyszínét.

A Weishaupt bízik benne, hogy idén is nagyon jól érezték magukat a Partnerek és jövő decemberben újra együtt ünnepelhetnek egy még sikeresebb, közös évet.