Szakma Sztár verseny döntő

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) 2017-ben tízedik alkalommal rendezte meg a Szakma Sztár Fesztivált a Hungexpo területén, április 24-26. között. A nappali tagozaton végzős tanulók számára negyven szakmában tartják meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV). A 2017. évi versenyekre 41 szakmában több mint 5.700 fő jelentkezett. 

Vállalatunk idén nyolcadik alkalommal szakmai támogatóként állt a rendezvény mögé, melynek keretében a központi fűtés- és gázhálózat rendszerszerelő versenyzők által installált gázkészülékeket a Weishaupt biztosította. 

Külön öröm számunkra, hogy a versenyben igen előkelő második és negyedik helyezést elért versenyzők felkészítő szakembereit vállalatunk partnerkörében is üdvözölhetjük! Szívből gratulálunk a soproni EGRESITS és FIAI Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., valamint zalaegerszegi Gázszervíz'94 Szolgáltató Kft. vezetőinek, munkatársainak, hiszen az általuk mentorált versenyző nagyszerű helyen végzett a versenyben!